Barneterapi

Barneterapi – urolige barn

Vi kan starte med et gammelt utsagn som mødre har vist i alle år: når en kvinne går svanger skal hun ikke bli skremt – det kunne føre til at barnet ville få et fødselsmerke. Det vil si at det som skjer under et svangerskap kan overføres til barnet.

Jeg arbeider på et plan hvor sykdommer ikke har manifestert seg og jeg bruker energier og chakraer.

Alt er energier, vi mennesker består av energier.

For å forklare det enkelt så kan vi se for oss at vi sender en faks fra Norge til Australia. Det er energier eller bølger av frekvenser som gjør at A4 arket kommer ut helt identisk på den andre siden av jordkloden. Arket er visuelt og lettere å godta, det er et synlig bevis. Det samme skjer når jeg jobber med energier, det er en overføring av positiv energi og kjærlighet.

De 7 største chrakaene ligger på linje langs ryggraden. Hvert chakra bearbeider energier som er knyttet til områder i det fysiske og psykiske.

  Bestill time
  Sykdommer starter en gang med noe som ikke er målbart, man merker plager. Dette gjelder alle aldere.

  Kroppen har et dynamisk flytesystem som består av 66 % væske som blod, vann, lymfe. Flyter væsken så er alt i orden.

  Vi bruker forskjellige symptomuttrykk, det er den opplevelsen pasienten føler.

  Når problemet setter seg fast i kroppen blir det mer i fast form, noe vi kaller en geltilstand, dvs at væsken får en mer fast form, den blir da målbar for legen.

  Negative tanker, angst, sinne, opplevelser og frustrasjon kan gjøre slik at væsken i kroppen ikke får den frie flyten som den skal ha. I et svangerskap kan dette overføres til barnet, som er lett mottakelig.

  Når problemet fremdeles er i det dynamiske flytesystemet kan jeg hjelpe små barn og andre.

  Blir mor oppjaget under svangerskapet, stresset eller redd, skjer noe under eller etter fødselen så kan dette overføres til barnet. Barnet kan reagere med at han/hun får søvnproblemer, gråter mye eller andre problemer som for eksempel magesmerter.

  På det planet jeg jobber opplever de fleste klientene at symptomene forsvinner. Min erfaring er at barn blir mye roligere, søvnproblemer forsvinner og de blir tryggere. Tilbakemeldinger viser at skolebarn opplever bedre læringsgrunnlag.

  Jeg jobber helhetlig og det viktigste spørsmålet er: Hva er årsaken?

  Svaret ligger hos deg selv. Jeg bare hjelper til slik at flyten kan komme tilbake.

  Har du spørsmål?

  ​Jeg har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send meg en henvendelse via skjemaet, eller ring meg på telefon
  41 65 27 03